Nodrošinājums piemērots būvniecības uzņēmumam RCBS

10.11.2014 10:14:00

Nedzīvojamo un dzīvojamo ēku celtniecības un rekonstrukcijas uzņēmumam SIA RCBS šā gada 7. novembrī reģistrēts jauns nodrošinājums, kas paredz aizliegumu atsavināt Dmitrijam Rabinovičam piederošās uzņēmuma kapitāla daļas un mainīt to nominālvērtību, tāpat arī noteikts aizliegums veikt darbības, kas samazina personai piederošo daļu vērtību. Jāpiemin, ka jau šā gada 16. jūnijā uzņēmumam piemēroja nodrošinājumu pamatkapitāla samazināšanai, nosakot minimālo pamatkapitālu 14,875 tūkst.EUR apmērā.

Uzņēmuma finanšu rādītāji liecina par to, ka aizvadītā gada neto apgrozījums, salīdzinot ar iepriekšējo pārskata gadu, ir samazinājies, pērn tas bija 4,939 milj.EUR. Uzņēmums pērno gadu noslēdza ar peļņu - 361,631 tūkst.EUR pēc nodokļu nomaksas. Lursoft sadarbībā ar laikrakstu Dienas bizness RCBS iekļāvis straujāk augošo uzņēmumu jeb Gazeļu sarakstā.

2004. gadā dibinātā RCBS īpašnieks jau no aizvadītā gada ir SIA Nordus Fund un SIA Immo Nekustamie Īpašumi līdzīpašnieks Dmitrijs Rabinovičs, bet uzņēmuma valdē šobrīd darbojas Sergejs Kosmačovs, kurš ir arī būvniecības uzņēmuma SIA KLIKO valdes priekšsēdētājs.