AD REM AUTO 2,6 milj.EUR vērtībā reģistrējis trīs jaunas komercķīlas

25.11.2014 13:59:00

Šā gada 24. novembrī trīs jaunas komercķīlas reģistrētas automobiļu un citu vieglo transportlīdzekļu pārdošanas uzņēmumam SIA AD REM AUTO. Visu trīs ķīlu ņēmēja ir AS Reģionālā investīciju banka. Kopējā ķīlu vērtība ir 2,6 milj.EUR. Par labu Reģionālajai investīciju bankai AD REM AUTO ir ieķīlājis visu savu mantu kā lietu kopību uz ieķīlāšanas brīdi, kā arī lietu kopības nākamās sastāvdaļas.

AD REM AUTO Latvijā pastāv jau 22 gadus, taču pavisam nesen tas ir kļuvis par Subaru automašīnu pārstāvi. Sākotnēji AD REM AUTO nodarbojās ar taksometru pakalpojumiem un lietotu automašīnu tirdzniecību. Šobrīd paralēli Subaru tirdzniecībai AD REM AUTO piedāvā dažādu marku lietotos auto, kā arī automazgātavas pakalpojumus. Patlaban AD REM AUTO lielākais kapitāldaļu turētājs ir uzņēmuma dibinātājs Māris Īle, savukārt uzņēmuma līdzīpašnieks ir Uģis Bērziņš, kas ir līdzīpašnieks tādiem uzņēmumiem kā SIA Mile Auto, SIA Auto Īle un Herbst, SIA Valpro u.c.

Pērno gadu 1992. gada janvārī dibinātais AD REM AUTO aizvadījis veiksmīgi, palielinot gan neto apgrozījumu, gan peļņu. Automobiļu pārdošanas uzņēmums pērn apgrozījis 7,565 milj.EUR un ieguvis 34,593 tūkst.EUR peļņu.

Salīdzinot ar 2012. gada vērtējumu, ko uzņēmumam piešķīris Lursoft sadarbībā ar Capitalia, 1992. gadā reģistrētajam Ad Re auto pērn tas audzis gandrīz astoņas reizes, sasniedzot 945,3 tūkst.EUR.