Panway Logistics ierosināts tiesiskās aizsardzības process

02.12.2014 18:05:00
Tiesiskās aizsardzības process ierosināts 2000. gada oktobrī dibinātajam SIA Panway Logistics, kas nodarbojas ar kravu ekspedīcijas, muitas brokera un transporta pakalpojumu sniegšanu, ziņo monitorings. Maksātnespējas datu bāzē esošā informācija liecina, ka lēmums par uzņēmuma tiesiskās aizsardzības procesa ierosināšanu pieņemts novembra izskaņā.

Salīdzinot ar iepriekšējo pārskata periodu, pērn Panway Logistics apgrozījums samazinājās par 12%, sarūkot līdz 10,116 milj.EUR, savukārt peļņā vērojams 18% kritums, peļņai nokrītot līdz 50,223 tūkst.EUR pēc nodokļu nomaksas.Neskatoties uz finanšu rādītāju kritumu, uzņēmuma vadība norāda, ka, analizējot uzņēmuma aizvadītā gada darbības rezultātus, var secināt, ka gads uzskatāms par ekonomiski stabilu un veiksmīgu, ar zināmu ekonomisko attīstību.

2000. gadā dibinātā uzņēmuma, kas pērn nodrošināja 161 darbavietu, kapitāldaļas savā starpā dala Inga Varnasa, Sergejs Ņehvjadovičs un Krievijas pilsonis Alexander Zhaplov, savukārt Panway Logistics ir KS KM & P un SIA Panway Cargo līdzīpašnieks, norāda Lursoft pieejamā informācija.