SIA Vičiūnai-Lat nomainīta juridiskā adrese

03.12.2014 12:36:00
Juridisko adresi šā gada 2. decembrī nomainījis SIA Vičiūnai-Lat. Jāatzīmē, ka šī ir jau trešā reize, kad 2002. gadā dibinātais uzņēmums nomaina savu juridisko adresi. Jau no 2004. gada Vičiūnai-Lat atradās Mellužu ielā 1, Rīgā, savukārt kopš vakardienas uzņēmuma jaunā juridiskā adrese ir Mellužu iela 17-6, Rīga. Vičiūnai-Lat ir vienīgais šajā adresē reģistrētais uzņēmums, liecina Lursoft dati. Uzņēmuma pamatdarbības veids ir atdzesēto un saldēto zivju produktu vairumtirdzniecība.

Aizvadītais gads Vičiūnai-Lat ir bijis finansiāli veiksmīgs, kura laikā, salīdzinot ar iepriekšējo pārskata periodu, uzņēmumam izdevās palielināt gan apgrozījumu, gan peļņu. Uzņēmuma apgrozījumam pērn sastādot 8,043 milj.EUR, vērojams tā pieaugums 9,14% apmērā. Aizvadītajā gadā Vičiūnai-Lat izdevās izkļūt no zaudējumiem, kas uzņēmumam bija radušies pēdējo gadu laikā, un 2013. gadu uzņēmums noslēdza ar 41,431 tūkst.EUR peļņu.

2002. gadā dibinātā SIA Vičiūnai-Lat jau no aizvadītā gada pieder lietuviešu uzņēmumam UAB Vičiūnu grupe. Uzņēmuma valdes locekļa pienākumus pilda Lietuvas pilsonis Remeikis Egidijus, norāda Lursoft pieejamā informācija.