Jauns nodrošinājums reģistrēts SIA Kāpieni 96

08.12.2014 14:21:00
Jauns nodrošinājums reģistrēts 1996. gadā dibinātajam SIA Kāpieni 96. Uzņēmumam piemērots atsavināšanas aizliegums kapitāla daļām, aizliegums mainīt nominālvērtību, aizliegums veikt darbības, kas samazina Ivaram Lindem piederošo daļu vērtību un aizliegums reģistrēt komercķīlas. Uzņēmuma pamatdarbība ir galdniecības izstrādājumu - logu, durvju, mēbeļu un citu izstrādājumu ražošana pēc pasūtījuma.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka Siguldas novadā registrētā uzņēmuma neto apgrozījums pērn sasniedza 565,556 tūkst.EUR, kas ir par 24% mazāk nekā iepriekšējā pārskata periodā. Galdniecības izstrādājumu ražošanas uzņēmums pagājušo gadu noslēdza ar zaudējumiem, kas mērojami ar 23,479 tūkst.EUR pēc nodokļu nomaksas. Uzņēmuma rentabilitātes rādītājs pērn bija ar negatīvu iezīmi, tas ir, -7,78.

Kāpieni 96 valdes locekļa pienākums veic Raitis Jēkabsons, savukārt valdes priekšsēdētāja amatu patlaban ieņem Aivars Ronis, abi ir arī lielākie uzņēmuma kapitāldaļu turētāji, liecina Lursoft rīcībā esošā informācija.