Jūlija Butrika kļuvusi par vienu no Futbola Kluba Ventspils īpašniekiem

16.12.2014 13:41:00

Futbola Kluba Ventspils īpašniekiem šā gada 15. decembrī pievienojusies SIA Coer Investīcijas kapitāldaļu turētāja Jūlija Butrika, kurai tagad pieder 10% kluba. Futbola kluba Ventspils valdes priekšsēdētāja pienākumus patlaban pilda Guntis Blumbergs, savukārt valdes locekļu - Renārs Pūce un Vācijas pilsonis Lars Pantzlaff.

Lursoft pieejamā informācija norāda, ka aizvadītais gads Futbola Klubam Ventspils bija jau 16., kura laikā tam izdevās palielināt neto apgrozījumu līdz 934,081 tūkst.EUR. Lai arī kluba apgrozījumā vērojams kāpums, pērno gadu tas noslēdza ar zaudējumiem 147,889 tūkst.EUR apmērā. Pērn Futbola Kluba Ventspils rentabilitāte nokritās līdz -246,3.

2013.gadā Futbola klubs Ventspils izcīnījis zelta medaļas Latvijas Futbola Virslīgas čempionātā un Latvijas Kausā. Starptautiskajā mērogā klubs spēlējis UEFA Eiropas līgā, vienā no Eiropas prestižākajiem turnīriem.

Lursoft sadarbībā ar Capitalia Futbola Klubu Ventspils, kura pamatdarbības veids ir sporta darbība un reklāmas pakalpojumu sniegšana, novērtējis ar 357,5 tūkst.EUR.