Eugesta un Partneri šodien atzīmē 18. pastāvēšanas gadu

18.12.2014 10:24:00

Svētku monitorings ziņo, ka šodien aprit 18 gadi, kopš dibināta SIA Eugesta un Partneri, kas ir viens no lielākajiem vairumtirdzniecības uzņēmumiem Baltijā. Uzņēmums sniedz distribūcijas, loģistikas, merčendaizinga un mārketinga pakalpojumus visās Baltijas valstīs. 2013. gadā Eugesta un Partneri bija darba devējs 262 darbiniekiem.

Aplūkojot pēdējo gadu finanšu rādītājus, redzams, ka pērn uzņēmuma peļņa samazinājusies, sarūkot līdz 1,373 milj.EUR pēc nodokļu nomaksas, savukārt neto apgrozījums aizvadītajā gadā saruka līdz 52,797 milj.EUR. Ieņēmumu un apgrozījuma kritumu Eugesta un Partneri vadība skaidro ar mazumtirdzniecības tirgus konjuntūras izmaiņu izraisītu uzņēmuma apjoma samazināšanos ar vienu no lielākajiem piegādātājiem.

Eugesta un Partneri ir Lietuvas pilsoņa Stabingis Kestutis 1996. gada 18. decembrī dibināts uzņēmums. Patlaban vairumtirdzniecības uzņēmums pieder lietuviešu slēgtajai akciju sabiedrībai KS Investicija un AS SATIKSME loģistika valdes priekšsēdētājam Andrim Pimanovam, norāda Lursoft rīcībā esošā informācija.

Pateicoties Eugesta un Partneri veiksmīgajam sniegumam, uzņēmums iekļauts Lursoft un laikraksta Dienas bizness kopīgi veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500 sarakstā.