Komerccentrs Dati grupa pērnā gada pirmajos deviņos mēnešos apgrozījis 2,325 milj.EUR

09.03.2015 11:40:00

SIA Komerccentrs Dati grupa iesniegusi gada pārskatu par laika periodu no pagājušā gada 1. janvāra līdz 30. septembrim. Komerccentrs Dati grupa ir viena no vadošajām informācijas un komunikāciju tehnoloģiju sabiedrībām Latvijā, kas jau divdesmit gadus sniedz plašu produktu un pakalpojumu klāstu.

Jānorāda, ka uzņēmums pērn pieņēma lēmumu mainīt pārskata gada periodu no 1. oktobra līdz 30. septembrim, izmainot uzņēmuma statūtus, līdz ar to finanšu rādītāji par aizvadītā gada deviņiem mēnešiem ir ievērojami zemāki nekā 2013. gadā. Komerccentrs Dati grupa pērnā gada pirmajos deviņos mēnešos apgrozīja 2,325 milj.EUR, liecina Lursoft dati. Aizvadītajā pārskata periodā uzņēmumam izdevās gūt peļņu 1,626 tūkst.EUR apmērā pēc nodokļu nomaksas.

Komerccentrs Dati grupa šajā finanšu gadā plāno strauju apgrozījuma pieaugumu, kas būs balstīts uz vairāku liela apjoma projektu realizāciju, tāpat arī šogad paredzēts noslēgt iepriekš iesāktā projekta - NATO Sauszemes novērošanas programma - programmatūras pamatizstrādes posmu.