Nordea Finance Latvia 2014. gadu noslēgusi ar peļņu 6,905 milj.EUR apmērā

10.04.2015 12:15:00
SIA Nordea Finance Latvia iesniegusi 18. gada pārskatu, kurā publicētie dati liecina par veiksmīgi aizvadītu 2014. gadu. Nordea Finance Latvia kompetences jomas ietver pamatlīdzekļu finansējumu, kā arī pārdošanas finansējuma risinājumus iekārtu, tehnikas un auto izplatītājiem un tirgotājiem. Uzņēmums saviem klientiem nodrošina līzinga, pilna servisa autolīzinga, aizdevuma, kā arī faktoringa pakalpojumus.

2014. gada laikā līzinga nozarē jauno darījumu apjomi gada griezumā kritās par aptuveni 5%, bet faktoringa apgrozījums saglabājās iepriekšējā gada līmenī. Nordea Finance Latvia vadība norāda, ka, pateicoties portfeļa pieaugumam un zemam atsavināto aktīvu apjomam, uzņēmumam gadu izdevās noslēgt ar peļņu 6,905 milj.EUR apmērā. Uzņēmuma neto apgrozījums pagājušajā gadā palielinājās līdz 10,829 milj.EUR, liecina Lursoft pieejamie dati.

Šajā gadā uzņēmums turpinās uzlabot savu efektivitāti, veicot darbinieku izglītošanu, automatizējot un pilnveidojot vietējos un reģionālos darbības procesus, kā arī attīstīt piedāvātos produktus un pakalpojumus, tādējādi nodrošinot izcilu apkalpošanas līmeni klientiem un sadarbības partneriem.