Liepājas Olimpiskais centrs pērn samazinājis zaudējumus

13.04.2015 09:36:00

Aizvadītajā gadā Liepājas Olimpiskajā centrā sarīkots 301 sporta pasākums, no kuriem lielākie un nozīmīgākie bijuši Eiropas ziemas čempionāta posms rallijā, Maira Brieža titulcīņa boksā, Eiropas čempionāts basketbolā jauniešiem U-16 u.c. Papildus sporta pasākumiem Liepājas Olimpiskajā centrā 2014.gadā notikuši arī dažādi kultūras un izglītojoši pasākumi, kopskaitā 366, to vidū Dona akustiskie koncerti Varanasi, Goda un gada liepājnieks 2014, grupas Jumprava 30 gadu koncerti, Ainara Virgas 50 gadu jubilejas koncerts un citi pasākumi.

Ņemot vērā, ka pērn norisinājās aktīvs darbs pie telpu un apsaimniekošanā nodoto nekustamo īpašumu noslogojuma palielināšanas, aizvadītajā gadā Liepājas Olimpiskajam centram izdevies kāpināt kopējo apgrozījumu līdz 1,270 milj.EUR, kas, salīdzinājumā ar 2013.gadu, ir pieaugums par 9,27%. Gada pārskata periodā uzņēmums strādājis ar plānotiem zaudējumiem, kas gada laikā samazinājušies par 28,39%, sarūkot līdz 380,790 tūkst.EUR.

2015.gadam Liepājas Olimpiskais centrs ir izvirzījis vairākus uzdevumus, tostarp strukturālu izmaiņu veikšanu uzņēmumā, sadalot to atbilstoši darbības principiem un diversificējot iespējamos riskus, kā arī veikt darbības, kas vērstas uz sporta un kultūras nozaru attīstību. Uzņēmums savā pārziņā plānojis pārņemt arī SIA OC Liepāja ledus halles apsaimniekošanu, paredzot dažādas aktivitātes, kas vērstas uz iegādātās halles modernizēšanu.