Pilna Servisa Līzings pērn palielinājis apgrozījumu līdz 3,163 milj.EUR

08.05.2015 12:32:00

SIA Pilna Servisa Līzings savu 14. saimnieciskās darbības gadu aizvadījis stabili, uz ko norāda uzņēmuma iesniegtais gada pārskats. 


Uzņēmuma vadības ziņojumā norādīts, ka pagājušajā gadā tas turpināja attīstīt iepriekšējā gadā uzsāktos saimnieciskās darbības virzienus, kas ir jaunu un mazlietotu transportlīdzekļu tirdzniecība un servisa pakalpojumu sniegšanu. Svarīgi atzīmēt, ka pērn uzņēmumam izdevās noslēgt vienošanos par automašīnu SUZUKI un ISUZU dīlera statusa iegūšanu divās Latvijas pilsētās - Jēkabpilī un Valmierā. Tāpat uzņēmums aizvadītajā gadā turpināja attīstīt savu autocentru Rīgā, paplašinot tā klientu loku un noslēdzot vairākus jaunus līgumus par servisa pakalpojumu sniegšanu.


Pilna Servisa Līzings 2014. gadu aizvadīja ar apgrozījuma kāpumu, gada nogalē tas sasniedza jau 3,163 milj.EUR. Neskatoties uz to, ka apgrozījuma rādītāji ievērojami uzlabojās, uzņēmuma peļņa, salīdzinot ar 2013. gadu, pērn saruka vairāk nekā divas reizes. Pagājušajā gadā Pilna Servisa Līzings nopelnīja 70,754 tūkst.EUR pēc nodokļu nomaksas, liecina Lursoft rīcībā esošie dati.


Pilna Servisa Līzings veiktie nodokļu maksājumi valsts kopbudžetā pērn sasniedza jau 576,25 tūkst.EUR. Šeit jāatzīmē, ka pērn Auto Asociācija Pilna Servisa Līzingu iekļāva uzņēmumu sarakstā, kuru finansiālie rādītāji, veicot attiecīgu nodokļu nomaksu valsts kopbudžetā, nerada šaubas par to darbību.