Islande Hotel pēc sešu gadu pārtraukuma atkal guvusi peļņu

11.05.2015 10:23:00

Viesnīcu un restorānu pakalpojumu sniedzējs SIA Islande Hotel savā iesniegtajā pārskatā ziņo, ka pagājušais gads nesis pozitīvas izmaiņas uzņēmuma finanšu rādītājos. Pateicoties veiksmīgajai pārdošanas politikai, viesnīcas vidējais noslogojums pakāpies no 50,41% 2013.gadā līdz 54,07% aizvadītajā gadā. Jāpiebilst, ka pagājušajā gadā ievērojami arī samazinātas gan sniegto pakalpojumu, gan administrācijas izmaksas.

Pateicoties tam, pagājušajā gadā SIA Islande Hotel apgrozījums palielinājies par 8,25%, sasniedzot 2,822 milj.EUR.

Jānorāda, ka pēc sešu gadu pārtraukuma SIA Islande Hotel pērn atkal guvusi peļņu – pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar 1,017 milj.EUR lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas.

2014.gadā pabeigta nekustamā īpašuma Rīgā, Ķīpsalas ielā 20, privatizācija, īpašumtiesības uz minēto īpašumu iegūstot SIA Islande Hotel. Jāpiebilst, ka pērn par uzņēmuma vienīgo īpašnieku kļuvis Juris Savickis, kurš līdz šim bija uzņēmuma lielākais kapitāldaļu turētājs.

Šim gadam SIA Islande Hotel izvirzījusi mērķi celt viesnīcas sniegto pakalpojumu servisu, kā arī samazināt kopējās izmaksas, nezaudējot kvalitāti. Tāpat arī paredzēts strādāt pie tā, lai SIA Islande Hotel kļūtu pieejamāka B2C tirgū, un uzlabot uzņēmuma infrastruktūru.