Douglas Latvia apgrozījums pērn sasniedza 15,471 milj.EUR

14.05.2015 12:40:00

Parfimērijas un kosmētikas preču mazumtirgotājs SIA Douglas Latvia iesniedzis gada pārskatu par tā darbību aizvadītajā pārskata periodā. Jāatzīmē, ka gada pārskats iesniegts par laika periodu no 2013. gada 1. oktobra līdz 2014. gada 30. septembrim. Douglas Latvia patlaban pārstāvēts ar interneta veikalu un 27 kosmētikas preču veikaliem visā Latvijā.


Pagājušajā gadā Douglas Latvia lielu uzmanību veltīja servisa, personāla un preču sortimenta pilnveidošanai, lai ievērotu Douglas grupas standartus. Kā svarīgs notikums jāatzīmē tieši Douglas interneta veikala atvēršana, kas pavēra uzņēmumam iespēju jauna tirdzniecības kanāla apgūšanai.


Douglas Latvia iesniegtais gada pārskats liecina, ka uzņēmuma apgrozījums pārskata periodā palielinājās līdz 15,471 milj.EUR. Lai arī apgrozījums pieauga, uzņēmuma peļņa pārskata gadā saruka līdz 323,693 tūkst.EUR pēc nodokļu nomaksas. Douglas Latvia aizvadītajā periodā nodrošināja 239 darbavietas, rāda Lursoft rīcībā esošie dati.


Douglas Latvia nākamajā pārskata gadā plāno saglabāt stabilus izaugsmes tempus, nostiprināt interneta veikala darbību un nodrošināt augsta līmeņa klientu apkalpošanu. Tāpat plānos ietilpst papildināt preču klāstu ar jauniem zīmoliem un turpināt investēt veikalu modernizācijā.