TTS (Transportation Technology Systems) veicis izmaiņas amatpersonu vidū

02.06.2015 11:16:00

1993. gada novembrī dibinātais SIA TTS (Transportation Technology Systems) uzņēmuma amatpersonu vidū veicis izmaiņas. Š.g. 1. jūnijā Mihails Matvejevs un Anatolijs Gubenko, kas ieņēma valdes priekšsēdētāja amatu, atstāja TTS (Transportation Technology Systems) valdi. No vakardienas uzņēmuma jaunais valdes priekšsēdētājs būs Amerikas Savienoto Valstu pilsonis Igor Lukashevsky. Jāpiebilst, ka Anatolijs Gubenko vakar uzsāka pildīt uzņēmuma padomes locekļa pienākumus.


Metāla konstrukciju ražotājam 2013. gadā izdevās ievērojami uzlabot savus finanšu rādītājus. TTS (Transportation Technology Systems) neto apgrozījums pārskata gadā sasniedza 23,933 milj.EUR. Uzņēmuma peļņa 2013. gadā bija mērojama ar 284,234 tūkst.EUR pēc nodokļu nomaksas. Ražošanas uzņēmums 2013. gadā bija darba devējs 222 darbiniekiem.


Jānorāda, ka TTS (Transportation Technology Systems) ir transportēšanas tehnoloģisko sistēmu un nestandarta aprīkojuma ražotne. TTS (Transportation Technology Systems) ir celtniecības un ražošanas grupas LNK Industries uzņēmums, kas ietilpst holdingā LNK Group.