LMT Retail & Logistics pērn atvēris servisa centra filiāli Igaunijā

18.06.2015 14:23:00

SIA LMT Retail & Logistics iesniedzis gada pārskatu par tā darbību 2014. gadā.


Aizvadītajā gadā uzņēmumam izdevās paplašināt savu darbību ārpus Latvijas robežām, atverot servisa centra filiāli Igaunijā. Uzņēmuma vadība norāda, ka šī iniciatīva ir nodrošinājusi strauju izaugsmi, jo pēcpārdošanas servisa pakalpojumu nozarē Igaunijā uzņēmuma tirgus daļa pērn sasniedza gandrīz 50%.


Pārskata gadā LMT Retail & Logistics neto apgrozījums samazinājās līdz 44,695 milj.EUR. Neskatoties uz apgrozījums samazinājumu, uzņēmuma peļņa pērn pieauga līdz 2,882 milj.EUR pēc nodokļu nomaksas. LMT Retail & Logistics rentabilitātes rādītājs 2014. gadā pieauga līdz 13,75. Lursoft rīcībā esošā informācija norāda, ka 2014. gadā uzņēmums nodokļos nomaksāja 5,451 milj.EUR.


Vadības ziņojumā norādīts, ka 2015. gadā uzņēmums plāno turpināt jaunā klientu apkalpošanas centru dizaina īstenošanu, lai nodrošinātu plašāku iekārtu piedāvājumu klāstu, labāku servisu klientiem un pakalpojumus.


LMT Retail & Logistics pamatdarbības veidi ir sakaru iekārtu un to aksesuāru tirdzniecība, datortehnikas un to aksesuāru tirdzniecība, kā arī elektronisko sakaru operatora Latvijas Mobilais Telefons pakalpojumu realizācija un klientu apkalpošana.