LATGRAN paziņo par plānoto reorganizāciju

24.09.2015 09:25:00

Šā gada 22. septembrī SIA LATGRAN vienīgais dalībnieks pieņēmis lēmumu par reorganizāciju apvienošanas ceļā, kā rezultātā LATGRAN tiks pievienota pievienojamā sabiedrība - SIA Latgale Pellets. Pēc pievienošanas LATGRAN iegūs visas Latgale Pellets tiesības un saistības, un Latgale Pellets beigs pastāvēt bez likvidācijas procesa. Kreditoru prasījumi piesakāmi viena viena mēneša laikā LATGRAN juridiskajā adresē, kas ir  Meža iela 4B, Jaunjelgava.

LATGRAN 2014. gadā izdevās uzlabot savus finanšu rādītājus, liecina uzņēmuma iesniegtais gada pārskats. LATGRAN neto apgrozījums aizvadītajā gadā sasniedza 73,295 milj.EUR, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas pieauga līdz 10,294 milj.EUR. Uzņēmuma rentabilitātes rādītājs pagājušajā gadā bija 16,80, un tas nodarbināja 109 darbiniekus.

LATGRAN nodarbojas ar industriālo kokskaidu granulu ražošanu un realizāciju. Uzņēmums savu produkciju šobrīd ražo ražotnēs Jaunjelgavā, Jēkabpilī, Krāslavā un Gulbenē, saražojot vairāk kā 400 tūkstošus tonnu kokskaidu granulu gadā.