RIKON padomei jauns priekšsēdētājs

07.12.2015 14:16:00

Klientu portfeļa monitorings informē, ka AS RIKON padomē reģistrētas izmaiņas.  No uzņēmuma padomes aizgājusi tās priekšsēdētāja Nataļja Sobiščanska, savukārt viņās vietā stājās Aleksandrs Nikolajevs. Jānorāda, ka savus pienākumus padomē turpina veikt Ruslans Rihlovs un Krievijas pilsonis Eduard Aivazian.

Lursoft dati rāda, ka 2014. gadā RIKON neto apgrozījums saruka līdz 8,893 milj.EUR, savukārt uzņēmuma zaudējumi sasniedza 360,859 tūkst.EUR. Uzņēmums pērn bija darba devējs vidēji 159 darbiniekiem, un nodokļos tas nomaksāja 1,327 milj.EUR. Lursoft, analizējot uzņēmuma finanšu rādītājus, 2014. gadā to novērtēja ar 1,8 reitinga punktiem.

RIKON jau vairākus gadus ir viens no līderiem transportceltņa iekārtu tirgū. Uzņēmums ražo augstas kvalitātes produkciju, kurā ietilpst: portālceltņi, kravas celtņu daļas, greiferi, satvērējrāmji, elektrotehniskās sadales. Kā arī uzņēmums sniedz portālceltņu, dažādu pārkraušanas ierīču un citas ostas tehnikas montāžas, uzstādīšanas un parvietošanas pakalpojumus.