Latvian News Service šogad plāno attīstīt LNS zīmolu

16.03.2016 14:43:00

SIA Latvian News Service, kas iepriekš bija zināms kā BNS-LATVIJA, iesniedzis 2015. gada pārskatu ar tā finanšu rādītājiem. Jānorāda, ka Latvian News Service tirgū piedāvā BNS ziņu aģentūras pakalpojumus.

Latvian News Service iesniegtajā gada pārskatā redzams, ka pērn notika žurnālistu korpusa kvalitatīva attīstīšana un pakalpojumu uzlabošana, kā arī panākta ieņēmumu palielināšanās. Tāpat tika realizēta izdevumu optimizācija, ko veica, samazinot darbinieku skaitu, bet vienlaikus cenšoties noturēt ziņu pakalpojuma kvalitāti.

2015. gadā Latvian News Service neto apgrozījums piedzīvoja 20,2% kāpumu un gada nogalē sasniedza 711,916 tūkst.EUR. Neskatoties uz apgrozījuma kāpumu, uzņēmums arī pērn strādāja ar zaudējumiem, kas sasniedza 70,554 tūkst.EUR. Uzņēmuma vadība norāda, ka šo gadu plāno noslēgt ar peļņu.

Latvian News Service vadība norāda, ka šajā gadā plānots attīstīt zīmolu LNS – Latvian News Service un piedāvāt jaunus pakalpojumus tieši klientiem saistīto ziņu jomā. Kā arī plānots gada sākumā apturēt māsas uzņēmuma SIA Mediju Monitorings monitoringa pakalpojumu sniegšanu, kas varētu ietekmēt uzņēmuma apgrozījumu 7-8% robežās.