Santa Monica Networks 2015. gadā realizējusi vairākus nozīmīgus projektus

17.03.2016 12:24:00

2003. gada maijā dibinātā SIA Santa Monica Networks iesniegusi 2015. gada pārskatu.

Santa Monica Networks darbība 2015. gadā vērtējama kā veiksmīga, jo pārskata gads noslēgts ar 1,212 milj.EUR lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas. Uzņēmuma neto apgrozījums pērn bija 12,283 milj.EUR. Jānorāda, ka, salīdzinot ar iepriekšējo pārskata gadu, pērn uzņēmuma neto apgrozījums samazinājās par 13,6%, bet peļņa 30,7% apmērā. Uzņēmuma rentabilitātes rādītājs 2015. gadā samazinājās līdz 16,60. Aizvadītajā gadā Santa Monica Networks vienreizēji realizēja vairākus lielus projektus, kas arī ietekmēja pērnā gada finanšu rādītājus.

Jānorāda, ka starp šādiem projektiem ietilpst Latvijas Nacionālās bibliotēkas un Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē vajadzībām nepieciešamās IT infrastruktūras sagatavošanas projekti, kā arī Latvijas Dzelzceļa maģistrālā datu pārraides tīkla modernizācija.

 

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka Santa Monica Networks nodarbojas ar kompleksu projektu piegādi, konsultēšanu un pārvaldīto pakalpojumu sniegšanu datorīklu, datu centru un vienoto komunikāciju jomā. Uzņēmuma galvenie klienti ir datu pārraides pakalpojumu sniedzēji, lielākie uzņēmumi, kā arī valsts un pašvaldību iestādes un uzņēmumi.