Pērn uzlabojušies VĒL VAIRĀK SAULES finanšu rādītāji

28.04.2016 13:51:00

SIA VĒL VAIRĀK SAULES iesniegtajā gada pārskatā redzams, ka 2015. gadā uzņēmumam izdevies ievērojami uzlabot savus finanšu rādītājus.

VĒL VAIRĀK SAULES neto apgrozījums pagājušajā gadā sasniedza 5,181 milj.EUR, kas ir 35,9% pieaugums pret iepriekšējo gadu. Uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem pērn palielinājās vairāk nekā trīs reizes un sasniedza 616,640 tūkst.EUR, tāpat arī līdz 42,18 pakāpās uzņēmuma rentabilitātes rādītājs. Jāpiebilst, ka ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs pērn nodarbināja vidēji 173 darbiniekus.

Sabiedrības galvenie uzdevumi 2015. gadā bija būt pieejamai un nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus, ko arī uzņēmums veiksmīgi realizēja. Sabiedrība aktīvi piedalījās iepirkumos uz ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu izbraukumos. Tāpat arī uzņēmums strādāja pie pakalpojuma - ēdienu piegāde uz mājām un birojiem - kvalitātes un servisa uzlabošanas.

Iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka šajā gadā plānots nostiprināt uzņēmuma pozīcijas Latvijas tirgū. Jānorāda, ka VĒL VAIRĀK SAULES dalībnieks šajā gadā iecerējis veikt uzņēmuma reorganizāciju, sadalot to nodalīšanas ceļā, kā rezultātā no sabiedrības, saglabājos arī pašu sabiedrību, paredzēts nodalīt divas sabiedrības ar ierobežotu atbildību, kas piederēs pērnā gada oktobrī dibinātajai AS VVS HOLDING.