Tūroperators Tez Tour 2015.gadā apgrozījis 21,92 milj.EUR

04.08.2016 08:44:00

Būdams Latvijas vadošais tūroperators, SIA Tez Tour 2015.gadā lielāko vērību pievērsis jau esošo tūrisma virzienu attīstībai, nemainīgi saglabājot arī iespējami augstu pakalpojumu kvalitāti.

SIA Tez Tour iesniegtajā gada pārskatā norāda, ka 2015.gadā ievērojami pieauga ekskursiju tūru programmas tādos virzienos, kā, piemēram, uz Grieķiju, Itāliju, Vidusjūras reģiona austrumu daļu. Uzņēmums arī paplašinājis kūrortu ģeogrāfiju valstīs, uz kurām tika organizēti ceļojumi, kā arī viesnīcu izvēles portfeli papildinājis ar jauniem ekskluzīviem piedāvājumiem. Atklātas arī jaunas čarterlidojumu atpūtas programmas uz Rodas salu Grieķijā, Veronu Itālijā, kas bijis iespējams, pateicoties SIA Tez Tour un aviosabiedrības airBaltic sadarbībai.

Pagājušajā gadā SIA Tez Tour lielu vērību veltījis arī ziemas programmu attīstīšanai un pilnveidošanai virzienos, kas saistās ar kalnu slēpošanas kūrortiem gan Austrijā, gan Itālijā. Proti, atvērti jauni kūrortreģioni, piedāvājumā iekļautas jaunas viesnīcas un organizēti arī papildus lidojumi uz Zalcburgu gada nogales svētku periodā. Minētais pasākumu kopums ļāvis SIA Tez Tour ievērojami palielināt tūrisma produktu pārdošanas apjomus.

Stāstot par 2016.gada plāniem, SIA Tez Tour norāda, ka tā mērķis ir palielināt tūrisma plūsmu uz Latviju ne tikai vasaras sezonā, bet arī visa gada gaitā, jo tieši tūristu plūsmas sezonalitāte līdz šim bijusi viena no galvenajām uzņemošā tūrisma problēmām.

 

Pērn SIA Tez Tour strādājis ar 21,92 milj.EUR apgrozījumu, kas, salīdzinot ar 2014.gadu, ir kritums par 2,50%. Finanšu gadu tūroperators noslēdzis ar 455,25 tūkst.EUR peļņu. Aizvadītajā gadā uzņēmums nodokļos nomaksājis 515,62 tūkst.EUR.