Rīgas universālā termināla valdē iecelta Natalja Klendere

30.08.2016 10:54:00

29. augustā reģistrētas izmaiņas SIA Rīgas universālais termināls valdes locekļu sastāvā, ziņo Klientu Portfeļa monitorings. Lursoft izziņā redzams, ka vakar uzņēmuma valdi atstājis tās līdzšinējais loceklis Jānis Kasalis, kurš uzņēmumā darbojies jau kopš 2001.gada, savulaik ieņemot arī direktora un valdes priekšsēdētāja amatus. Jānorāda, ka Jānis Kasalis savulaik bijis tādu uzņēmumu amatpersona kā SIA Konsaltinga pakalpojumi, SIA Alpha Ekspress un SIA U.T. Komunālserviss u.c.

Patlaban Rīgas universālā termināļa valdi veido valdes priekšsēdētājs Tsuyushi Kamihira, kā arī trīs valdes locekļi: Japānas pilsonis Tomohiko Oda, Singapūras Republikas pilsonis Jiet Chuen Ricky Yong un jaunievēlētā valdes locekle Natalja Klendere. Jānorāda, ka N. Klendere agrāk ieņēmusi amatus tādos uzņēmumos kā SIA Konsaltinga pakalpojumi, SIA Kosmetix EXPO, SIA KPT u.c.

 

SIA Rīgas universālais termināls apgrozījums pērn samazinājies līdz 12,445 milj. EUR, bet peļņa pēc nodokļu nomaksas samazinājusies līdz 1,835 milj. EUR. Rīgas universālais termināls 2015. gadā nodarbinājis vidēji 265 darbiniekus un nodokļos valsts budžetā samaksājis1,703 milj. EUR.