Vakar loģistikas uzņēmumam SCHENKER reģistrēta jauna prokūra

07.09.2016 11:24:00

Jauna prokūra otrdien, 6. septembrī, reģistrēta SIA SCHENKER. Pieejamie dati rāda, ka par uzņēmuma prokūristi iecelta Ilva Saulīte, nosakot tiesības personai kopā ar vismaz vienu amatpersonu ļaut pārstāvēt uzņēmumu. Jānorāda, ka līdz vakardienai uzņēmumam bijusi aktuāla kopprokūra, kas izdota uz Ilvas Saulītes un Sandras Rēdmanes vārdu. Iepriekš Ilva Saulīte bijusi SIA Komunikāciju Projektu Studija valdes locekle, kā arī SIA Saggeti direktore.

SCHENKER apgrozījums 2015. gadā palielinājies par 5,2%, tam pieaugot līdz 24,704 milj. EUR. Uzņēmuma vadība apgrozījuma pieaugumu skaidro ar ievērojama kravu apjoma pieaugums, īpaši sauszemes un dzelzceļa pārvadājumos. Pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar 1,631 milj. EUR peļņu.
Pērnajā gadā uzņēmums veica investīcijas 0,4 milj. EUR apmērā, iegādājoties jaunus pamatlīdzekļus un uzlabojot esošo infrastruktūru, kas dod piespēju klientiem piedāvāt augstvērtīgus un konkurētspējīgākus pakalpojumus.

Nākotnē SCHENKER turpinās stiprināt vietējā tirgus daļu, kā arī turpinās nostiprināt savs pozīcijas tranzīta tirgū. Sabiedrības vadība uzskata, ka, pilnveidojot savus pakalpojumus, tehnoloģiskos procesus, kvalitāti, cenu, elastīgumu, kā arī optimizējot fiksēto izmaksu struktūru, izdosies saglabāt savas pozīcijas tirgū un piesaistīt jaunus klientus ilgtermiņā.  
Lursoft sadarbībā ar laikrakstu Dienas Bizness iekļāvis SIA SCHENKER Latvijas lielāko uzņēmumu Top 500 sarakstā.