AS Dīlers apgrozījums 2015.gadā samazinājies par 5,093 milj. EUR

19.09.2016 11:32:00

Aizvadītajā gadā AS Dīlers piesaistīja līdzfinansējumu no ES attīstības projekta, kura ietvaros uzstādīja jaunas tehnoloģiskās iekārtas, kas ļāva optimizēt ražošanas procesus un efektīvāk izmantot resursus, skaidro SIA Dīlers vadība. Līdz ar to uzņēmums arī turpina attīstīt bīstamo atkritumu utilizāciju, kas ļauj ievērojami palielināt jauno klientu loku, it īpaši medicīnas atkritumu atkritumu apstrādes jomā

SIA Dīlers vadība skaidro, ka papildus tam pērn uzņēmums arī turpinājis palielināt metāllūžņu tirdzniecības apjomus, kā arī uzņēmums sniedzis pakalpojumus lielo ražošanas objektu demontēšanā un iekārtu utilizācijā.

SIA Dīlers apgrozījums 2015.gadā bijis 10,070 milj. EUR, kas ir par 5,093 milj. EUR mazāks nekā 2014.gadā, kad apgrozīti 15,165 milj.EUR. Pārskata gada peļņa pēc nodokļiem pērn bijusi 1,105 milj. EUR.

Nākotnē uzņēmums iecerējis turpināt darbu pie ražošanas jaudu palielināšanas, pilnveidojot esošo ražotni un sadarbībā ar saviem partneriem piedalīties kopīgos attīstības projektos. Jāatzīmē, ka arī ieplānots metāllūžņu tirdzniecības apjomu palielinājums, bīstamo atkritumu utilizācijas sistēmas pilnveidošana. SIA Dīlers plānos ietilpst arī atkritumu apstrādes procesu automatizācija.

SIA Dīlers pamatdarbības joma ir metāla atgriezumu un lūžņu pārstrāde, alumīnija sakausējumu ražošana, iepakojuma, videi kaitīgu preču atkritumu apsaimniekošana un to apstrāde, kā arī nolietoto transportlīdzekļu apstrāde. 1997.gadā reģistrētais uzņēmums pieder Denisam Zaicevam, Sergejam Zaicevam un Pjotram Čerekovam.