SIA RBSSKALS Serviss valdes locekļa amatā iecelts Vitoldas Sapožņikovas

28.09.2016 10:38:00

Šā gada 27. septembrī reģistrētas izmaiņas SIA RBSSKALS Serviss valdes sastāvā – par uzņēmuma valdes locekli iecelts Vitoldas Sapožņikovas. Paralēli Lietuvas Republikas pilsonis ieņem amatus arī AS HAUSMASTER, SIA Jūrmalas namsaimnieks un SIA Viens rēķins valdēs. Līdz ar jauniecelto valdes locekli Vitoldas Sapožņikovas SIA RBSSKALS Serviss valdē turpina darboties arī Pauls Upenieks, kurš amatu uzņēmuma valdē ieņem kopš 2011.gada.

Lursoft pieejamie dati rāda, ka RBSSKALS Serviss dibināts 2007. gadā un tas pieder SIA DAMMA, kas pastarpināti pieder Mārim Saukānam un Andrim Treijam. Tiesa, septembrī plašaziņas līdzekļos publicēta informācija, ka  nekustamo īpašumu objektu pārvaldības, uzturēšanas un apsaimniekošanas uzņēmums —Civinity grupa — ir noslēdzis darījumu un iegādājies namu apsaimniekošanas uzņēmumu RBSSKALS Serviss. Civinity grupā ietilpst SIA Jūrmalas Namsaimnieks, AS Hausmaster, SIA Homemaster un tagad SIA RBSSKALS Serviss.

Pērn uzņēmums strādāja ar 7,811 milj. EUR apgrozījumu un gadu noslēdza ar 416,787 tūkst. EUR lieliem zaudējumiem. Likviditātes rādītājs samazinājies līdz 0,93, kā arī rentabilitātes rādītājs nokrities līdz negatīvai atzīmei, t.i., -21,78. Uzņēmums pērn vidēji nodarbināja 475 darbiniekus un veica nodokļu maksājumus valsts kopbudžetā 1,514 milj. EUR apmērā.