Deloitte Latvia īpašniekiem pievienojusies Kristīne Jarve

16.12.2016 14:59:00

Vakar, 15. decembrī, SIA “Delloitte Latvia” dalībnieku sarakstam ar 18,93 tūkstošu eiro ieguldījumu uzņēmuma pamatkapitālā pievienojusies Kristīne Jarve, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

Lursoft pieejamā informācija liecina, ka līdz ar Kristīnes Jarves pievienošanos uzņēmuma dalībniekiem ar 20% no uzņēmuma kapitāldaļām, pārdalītas arī citu dalībnieku kapitāldaļas.

SIA “Deloitte Latvia” īpašnieks ar vislielāko ieguldījumu paliek Igors Rodins, kurš vakar palielinājis savu ieguldījumu pamatkapitālā līdz 56,8 tūkstošiem eiro, tomēr iepriekšējo 70% uzņēmuma kapitāldaļu vietā Rodinam pašreiz pieder 60%. Tāpat samazinātas arī Roberta Stuģa kapitāldaļas – no 25% uz 15%. Kā pēdējais SIA “Deloitte Latvia” dalībnieks ar 5% uzņēmuma kapitāldaļām un 4,73 tūkstošu eiro ieguldījumu ir Kiprā reģistrētais uzņēmums “Deloitte Central Europe Holdings Limited”.

SIA “Deloitte Latvia” nodarbojas ar audita, biznesa konsultāciju, nodokļu un juridisko pakalpojumu sniegšanu un ir viens no tā dēvētajiem “lielā četrinieka” uzņēmumiem visā pasaulē, konkurējot ar PricewaterhouseCoopers SIA, SIA “ERNST & YOUNG BALTIC” un “KPMG Baltics SIA”. 

SIA “Deloitte Latvia” apgrozījums pērn sasniedzis 4,16 miljonus eiro un uzņēmums strādājis ar 128,17 tūkstošu eiro lielu peļņu, savukārt valsts kopbudžetā SIA “Deloitte Latvia” 2015. gadā samaksājis 1,12 miljonus eiro.