Rettenmeier Baltic Timber ievērojami palielinājis reģistrēto pamatkapitālu

29.12.2016 12:08:00

Šā gada 27. decembrī fiksētas izmaiņas “Rettenmeier Baltic Timber” SIA reģistrētajā pamatkapitālā, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

Rettenmeier Baltic Timber reģistrētais pamatkapitāls palielināts par 3,12 miljoniem eiro, līdz ar to pašreiz Rettenmeier Baltic Timber reģistrētais pamatkapitāls ir 8 miljoni eiro.

“Rettenmeier Baltic Timber” SIA pieder Vācijas uzņēmumam “RETTENMEIER HOLDING AG” un nodarbojas ar zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumiem. Uzņēmums dibināts 1994. gadā un šodien svin savu 22. dzimšanas dienu.
Rettenmeier Baltic Timber valdi pārstāv Rolands Rimicāns, kurš ieņem amatus arī Rettenmeier Baltic Timber piederošajos uzņēmumos “Rettenmeier Industry Latvia”, SIA un AS “INČUKALNS TIMBER”.

Vadības ziņojumā teikts, ka 2015. gadu Rettenmeier Baltic Timber aizvadījis veiksmīgi, sasniedzot plānotos ražošanas un finanšu mērķus.
Uzņēmums nākotnē plāno uzturēt esošos ražošanas apjomus un turpināt investīcijas ražošanas procesu uzlabošanā, palielinot pievienoto vērtību uzņēmuma produktiem.

“Rettenmeier Baltic Timber” SIA apgrozījums pērn sasniedzis 34,84 miljonus eiro, palielinot to par 5% attiecībā pret 2014. gadu, tomēr uzņēmuma peļņa samazinājusies par 497,91 tūkstoti eiro un 2015. gadā bijusi 1,63 miljoni eiro.