Par Atea Global Services īpašnieku kļuvis Norvēģu uzņēmums ATEA ASA

20.01.2017 15:53:00

Vakar, LR Uzņēmumu reģistrā reģistrēts jauns īpašnieks datorprogrammēšanas uzņēmumam SIA “Atea Global Services”, ziņo Klientu portfeļa monitorings. Par tā īpašnieku ar 100% uzņēmuma kapitāldaļām kļuvis Norvēģijā reģistrētais “ATEA ASA”.

Lursoft datubāzēs pieejamā informācija rāda, ka iepriekš, laika periodā no 2016. gada oktobra līdz 2017. gada janvārim, SIA “Atea Global Services” īpašnieks bija Somijas uzņēmums “Atea Finland Holding Oy”.

SIA “Atea Global Services” pamatkapitāls reģistrēts un apmaksāts 2828 tūkstošu eiro apmērā.

2015. gada periodā Atea Global Services apgrozījis 12,93 miljonus eiro un nopelnījis 901,94 tūkstošus eiro, ko plānots novirzīt uzņēmuma attīstībai.

SIA “Atea Global Services” vadības ziņojumā teikts, ka 2016. gadā uzņēmums plānoja strādāt pie mākoņtehnoloģiju biznesa risinājumu izstrādes, kas uzņēmumam ļaus nodrošināt savus risinājumus lielam skaitam klientu, nepalielinot pakalpojuma pašizmaksu. Tāpat uzņēmums plānoja turpināt ieguldījumus pētniecības un attīstības aktivitātēs, lai radītu inovatīvus risinājumus, kas spēj nodrošināt klientiem visaugstākā līmeņa servisu un augstas pielāgošanās spējas, vienlaikus nepalielinot klienta ar informācijas tehnoloģijām saistītās izmaksas.