“LSC Shipmanagement” 2016.gadā piesaistīja jaunus klientus un palielināja apgrozījumu

08.03.2017 15:06:00

AS “Latvijas kuģniecība” meitas uzņēmuma  apgrozījums 2016.gadā bija 3,480 miljoni eiro, kas ir par 12% vairāk nekā iepriekšējā pārskata gadā, jo uzņēmumam izdevās piesaistīt jaunus klientus, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

SIA “LSC Shipmanagement” nodrošina AS “Latvijas kuģniecība” koncernam un ārējiem klientiem piederošo tankkuģu tehnisko uzraudzību.

Pagājušajā gadā uzņēmums parakstīja līgumu ar Bermudu salu kompāniju par trīs tankkuģu “Elandra Spruce”, “Elandra Palm” un “Elandra Oak” tehnisko menedžemtu. Tādējādi 2016.gada beigās kompānijas tehniskajā uzraudzībā bija 16 AS “Latvijas kuģniecība” koncernam un septiņi ārējiem klientiem piederošie kuģi.

Kompānijas tīrā peļņa pagājušā gada beigās bija 567 tūkstoši eiro un tā vidēji nodarbināja 28 darbiniekus.

Uzņēmums nākotnē plāno pievērst uzmanību jaunu ārējo klientu piesaistei, lai iegūtu tehniskajā uzraudzībā jaunus kuģus. SIA “LSC Shipmanagement” arī turpmākajos gados plāno strādāt ar peļņu.

SIA “LSC Shipmanagement” dibināta 1999.gadā un tās tiešais īpašnieks ir Libērijā reģistrētā kompānija “Latmar Holdings Corporation”. 2016.gadā “Latmar Holdings Corporation” nolēma samazināt SIA “LSC Shipmanagement” pamatkapitālu par 2,603 miljoniem eiro, tādējādi gada beigās kompānijas akciju kapitāls ir 100 tūkstoši eiro.