“Rīgas piena kombināts” valdē ieceļ Artūru Čirjevski

24.03.2017 10:42:00

Piena pārstrādes uzņēmuma AS “Rīgas piena kombināts” valdē reģistrētas izmaiņas - valdi atstājis Krievijas pilsonis Evgeny Solovey, kura vietā par valdes locekli iecelts Artūrs Čirjevskis, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

“Lursoft” izziņa liecina, ka Čirjevskis kopš 2015.gada ir valdes loceklis piena pārstrādes uzņēmumā SIA “Rīgas Piensaimnieks”, kas ir AS "Rīgas piena kombināts" māsas uzņēmums, un valdes priekšsēdētājs uzņēmumā SIA “AC Advisory”.

AS “Rīgas piena kombināts” valdē kopumā darbojas septiņi locekļi. Valdes priekšsēdētājs ir Normunds Staņēvičs, un vēl valdē darbojas Krievijas pilsoņi Sergey Beskhmelnitskiy, Sergey Ivannikov, Vitaliy Ivanov, Ivan Losev un Andrei Talovikov.

AS “Rīgas piena kombināts” reģistrēts 1991.gadā un tā pamatkapitāls ir 24,6 miljoni eiro. Kompānija pieder Kiprā reģistrētajai kompānijai “Food Union Holding (CY) Limited”.

2015.gadā kompānijas apgrozījums bija 90,1 miljons eiro, bet tā strādāja ar zaudējumiem 6,1 miljona eiro apjomā. Kompānija nodarbināja 598 darbiniekus un maksājumos valsts budžetā samaksāja 3,4 miljonus eiro.