“Ericsson Latvia” izdevis divas jaunas prokūras

24.05.2017 12:43:00

Telekomunikāciju iekārtu vairumtirgotājs SIA “Ericsson Latvia” otrdien, 23.maijā, izdevis divas jaunas prokūras, liecina Klientu portfeļa monitoringa dati.

Prokūras ar tiesībām pārstāvēt komercsabiedrību kopīgi ar vismaz vienu no valdes locekļiem, bet bez tiesībām atsavināt nekustamo īpašumu, ieķīlāt vai to apgrūtināt ar lietu tiesībām, izdotas Evitai Lejniecei un Vladimiram Kobenko.

Vienlaicīgi izbeigta Ivaram Dzērvem-Tālutam 2010.gadā izdotā prokūra.

SIA “Ericsson Latvia” ir telekomunikāciju operatoriem paredzēto tehnoloģiju un pakalpojumu sniedzēja “Ericsson” meitas uzņēmums. Tā īpašnieks ir Zviedrijas “Telefonaktiebolaget LM Ericsson”.

SIA “Ericcson Latvia” reģistrēts 1998.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 5680 eiro. Kompānija veic telekomunikāciju iekārtu tirdzniecību, uzstādīšanu un integrāciju, kā arī nodrošina tehnisko atbalstu un uzturēšanas pakalpojumus “Ericsson” produktiem.

SIA “Ericsson Latvia” apgrozījums 2016.gadā bija 753 tūkstoši eiro, savukārt peļņa pēc nodokļiem bija 24,8 tūkstoši eiro. Uzņēmums nodarbināja trīs darbiniekus un nodokļos valsts budžetā kopumā samaksāja 199 tūkstošus eiro.