“Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne” ieķīlā krājumus, pamatlīdzekļus

16.06.2017 10:36:00

SIA “Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne” reģistrējis jaunu komercķīlu, ieķīlājot krājumus, ķermeniskos pamatlīdzekļus un prasījuma tiesības, ziņo Klientu portfeļa monitorings. 

Komercķīlas nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 975 tūkstoši eiro un tā nodrošina šī gada 9.jūnijā noslēgto kredīta līgumu, ko uzņēmums noslēdzis ar AS “SEB banka”.

Komercķīla reģistrēta Uzņēmumu reģistrā ceturtdien, 15.jūnijā.

“Lursoft” izziņa liecina, ka SIA “Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne” šobrīd ir aktuālas piecas komercķīlas.

Uzņēmums pagājušā gada decembrī un šogad noslēdzis vairākus līgumus par iekārtu piegādi, lai paplašinātu ražošanu. Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija liecina, ka pēdējā pusgada laikā uzņēmums noslēdzis līgumus par iekārtu piegādi aptuveni 736 tūkstošu eiro apjomā.

SIA “Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne” ir gaļas pārstrādes uzņēmums, kas nodrošina ražošanas ciklu sākot ar lopu kaušanu līdz pat gatavās produkcijas piegādei klientiem Latvijas teritorijā. 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 19,353 miljoni eiro un tā peļņa pēc nodokļu nomaksas bija 545 miljoni eiro.

SIA “Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne” ir dibināts 1993.gadā, tā pamatkapitāls ir 2 406 500 eiro un tā lielākais dalībnieks ar 60% kapitāldaļu ir Aleksis Jankūns savukārt Guntai Jankūnai pieder 40% uzņēmuma kapitāldaļu.