Par “Itera Latvija” padomes priekšsēdētāju ievēlēta Vlada Rusakova

02.10.2017 14:10:00

Dabasgāzes importēšanas uzņēmuma SIA “ITERA Latvija” padomē notikušas izmaiņas - līdzšinējais padomes priekšsēdētājs Krievijas pilsonis Aleksandrs Popovs atstājis padomi un par padomes priekšsēdētāju ievēlēta Krievijas pilsone Vlada Rusakova, ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

Padomē no jauna iecelts Oļegs Ivanovs, bet līdzšinējie padomes locekļi Casimiro Didje, Pēteris Ločmelis un Jurijs Savickis pārvēlēti savos amatos uz jaunu termiņu. Izmaiņas reģistrētas Uzņēmumu reģistrā piektdien, 29.septembrī.

“Lursoft” izziņa liecina, ka Vlada Rusakova darbojas SIA “ITERA Latvija” padomē kopš 2014.gada, bet pirms tam viņa bijusi padomes locekle gāzes kompānijā AS “Latvijas Gāze”. Savukārt jaunieceltais padomes loceklis Oļegs Ivanovs bez amata SIA “ITERA Latvija” padomē šobrīd ieņem padomes locekļa amatus arī AS “Latvijas Gāze” un AS “Conexus Baltic Grid”.

SIA “ITERA Latvija” nodarbojas ar dabasgāzes piegāžu organizēšanu Latvijas un Igaunijas dabasgāzes patērētājiem. Uzņēmuma dalībnieki ir Kiprā reģistrētā kompānija "Davonte Holding Limited" ar 66% uzņēmuma kapitāldaļu, savukārt atlikušie 34% pieder Dānijā reģistrētam uzņēmumam "Inter Energia Holding ApS", liecina "Lursoft" izziņa.