"Coca-Cola HBC Latvia" izmaiņas vadībā, izdotas jaunas prokūras

12.10.2017 14:36:00

Dzērienu tirgotājs SIA “Coca-Cola HBC Latvia” valdē reģistrētas izmaiņas - no valdes locekļa amata atbrīvots Grieķijas pilsonis Nikolaos Efstathopoulos, un viņa vietā valdē iecelts  Itālijas pilsonis Ernesto Vanoli, ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

Ernesto Vanoli ir tiesības pārstāvēt komercsabiedrību atsevišķi. Izmaiņas Uzņēmumu reģistrā iegrāmatotas trešdien, 11.oktobrī.

Uzņēmuma valdē turpina darboties valdes priekšsēdētājs Konstantin Borisov Choukchoukov un valdes locekle Marija Koroļova-Pranckeviča, kuriem katram ir tiesības pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi.

SIA “Coca-Cola HBC Latvia” 11.oktobrī arī izdevusi trīs jaunas prokūras Horvātijas pilsonim Radomir Paunic, Igaunijas pilsonei Luulea Laane un Lietuvas pilsonei Erika Jureviciute. Uzņēmums kopumā izsniedzis sešas prokūras.

SIA “Coca-Cola HBC Latvia” pamatdarbības veids ir gāzēto un negāzēto bezalkoholisko, kā arī alkoholisko dzērienu tirdzniecība. Uzņēmums dibināts 1992.gadā, tā pamatkapitāls ir 18 537 144 eiro un tā vienīgais īpašnieks ir Igaunijā reģistrētā “Aktiaselts Coca-Cola HBC Eesti”.

2016.gadā SIA “Coca-Cola HBC Latvia” apgrozījums bija 34,598 miljoni eiro un tā peļņa pēc nodokļiem bija 1,921 miljons eiro. Uzņēmums nodarbināja 122 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā samaksāja 11,326 miljonus eiro.