“Cido Grupai” jauns valdes priekšsēdētājs

26.10.2017 13:49:00

Līdz ar izmaiņām Dānijas dzērienu ražotāja “Royal Unibrew” vadībā par tā Latvijas meitas uzņēmuma, sulu un atspirdzinošo dzērienu ražotāja SIA “Cido Grupa” valdes priekšsēdētāju iecelts grupas jaunais prezidents Johannes Fredericus Christiaan Maria Savonije, ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

Līdz šim SIA “Cido Grupa” valdes priekšsēdētājs bija Jesper Bo Jorgensen, bijušais “Royal Unibrew” prezidents, kurš šogad 18.septembrī atkāpās no amata.

Līdz ar to reģistrētas vairākas izmaiņas Latvijas uzņēmumā. Jesper Bo Jorgensen atbrīvots no SIA “Cido Grupa” valdes priekšsēdētāja amatā un par jauno valdes priekšsēdētāju apstiprināts Johannes Fredericus Christiaan Maria Savonije, kurš SIA “Cido Grupa” valdē darbojas jau kopš 2008.gada.

SIA “Cido Grupa” valdē iecelts arī viens jauns locekis - Patrick Topsoe-Jensen Plucnar.

Minētās izmaiņas komercreģistrā ierakstītas trešdien, 25.oktobrī.

SIA “Cido Grupa” valdē turpina strādāt valdes locekļi Mārcis Gaspažiņš, Lars Jensen un Marijus Valdas Kirstukas.

SIA “Cido Grupa” dibināta 1994.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1 117 054 eiro un tā lielākais īpašnieks ar 99,99% kapitāldaļu ir Dānijas uzņēmums “Royal Unibrew A/S”.

2016.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 58,319 miljoni eiro un tas strādāja ar 611 tūkstošu eiro zaudējumiem. SIA “Cido Grupa” pērn nodarbināja 338 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā samaksāja 19,884 miljonus eiro.