Par “Tieto Latvia” valdes priekšsēdētāju ieceļ Valēriju Vārnu

17.11.2017 05:50:00

Par IT uzņēmuma SIA “Tieto Latvia” valdes priekšsēdētāju ceturtdien, 16.novembrī, iecelta Valērija Vārna, ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

Valērija Vārna iecelta uzņēmuma valdē no jauna. “Lursoft” izziņa liecina, ka no šī gada janvāra līdz oktobrim viņa bija valdes locekle IT risinājumu un pakalpojumu sniedzējā SIA “Lattelecom Technology”.

SIA “Tieto Latvia” valdē turpina darboties valdes locekļi Evita Ozola, Valdis Janovs, Āris Kakstāns un Stefan Krebs. Katram valdes loceklim, ieskaitot valdes priekšsēdētāju, ir tiesības pārstāvēt uzņēmumu kopīgi ar vismaz vienu valdes locekli.

Iepriekšējais SIA “Tieto Latvia” valdes priekšsēdētājs Elmārs Gengers atstāja amatu pēc tajā nostrādātiem 13 gadiem šogad oktobrī.

SIA “Tieto Latvia” dibināts 1994.gadā, un uzņēmums specializējas dažādu informācijas sistēmu izveidē, nodrošinot pilna cikla pakalpojumu sniegšanu. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 442 000 eiro, un tā 100% kapitāla daļu pieder Somijā reģistrētajai “Tieto Corporation”.

2016.gadā SIA “Tieto Latvia” apgrozījums bija 39,381 miljons eiro un tā peļņa pēc nodokļiem bija 3,639 miljoni eiro. Uzņēmums nodarbināja 728 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā samaksāja 9,961 miljonu eiro.