“Vestabalt” turpmāk vadīs Līga Uzkalne

05.12.2017 06:51:00

Nekustamo īpašumu kompānija SIA “Vestabalt” veikusi izmaiņas statūtos un turpmāk kompānijas valde sastāvēs no viena valdes locekļa, kā arī mainījies kompānijas dalībnieku daļu sadalījums, ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

Tā kā kompānija veikusi izmaiņas statūtos, mainīta tās valde, kura līdz šim sastāvēja no trīs valdes locekļiem. Atbrīvoti līdzšinējie valdes locekļi Baiba Plaude, Aldis Plaudis un Juris Valainis, savukārt valdē par valdes locekli iecelta Līga Uzkalne.

SIA “Vestabalt” izdevusi prokūru Jurim Valainim, kuram arī turpmāk būs tiesībām pārstāvēt komercsabiedrību atsevišķi, bez tiesībām atsavināt nekustamo īpašumu, ieķīlāt vai apgrūtināt ar lietu tiesībām.

Mainījies arī SIA “Vestabalt” dalībnieku daļu sadalījums. Aldis Plaudis, kuram līdz šim piederēja 95,60% daļu, šobrīd ir īpašnieks 60% SIA “Vestabalt” kapitāldaļu, savukārt otra uzņēmuma dalībniece Līga Uzkalne palielinājusi viņai piederošo daļu skaitu no 4,40% uz 40% uzņēmuma kapitāldaļu.

Visas izmaiņas komercreģistrā ierakstītas pirmdien, 4.decembrī.

SIA “Vestabalt” dibināta 1991.gadā, un uzņēmums nodarbojas ar nekustamo īpašumu apsaimniekošanu, vērtēšanu, auditu, konsultāciju un starpniecības pakalpojumu sniegšanu. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 85 365 eiro.

2016.gadā SIA “Vestabalt” apgrozījums bija 3,950 miljoni eiro un tā peļņa pēc nodokļiem bija 82 tūkstoši eiro. Uzņēmums nodarbināja 44 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā samaksāja 410 tūkstošus eiro.