Izmaiņas “Schneider Electric” rūpnīcas “Lexel Fabrika” valdē

13.02.2018 08:09:00

Elektropreču un iekārtu ražotāja “Schneider Electric” rūpnīcas Latvijā SIA “Lexel Fabrika” valdē notikušas izmaiņas - tajā iecelti divi jauni valdes locekļi, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

12.februārī komercreģistrā ierakstītas izmaiņas, saskaņā ar kurām no SIA “Lexel Fabrika” valdes atbrīvoti valdes locekļi Yannick Francois Marie Pennuen un Tim Ziert.

Viņu vietā valdē iecelti Nora Friederike Strege un Laurent Marie Xavier-Francois Gueroux. Katram no jaunajiem valdes locekļiem ir tiesības pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi.

SIA “Lexel Fabrika” valdē, tāpat kā līdz šim, turpinās darboties valdes priekšsēdētājs Bruno Laurent un valdes locekle Aija Reiņikova, kuriem arī ir tiesības pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi.

SIA “Lexel Fabrika” dibināta 1993.gadā, un tā specializējas elektromehānisko un elektronikas produktu ražošanā, tai skaitā izgatavo gaismas regulatorus, termostatus, kustību sensorus, dūmu detektorus, gaismas slēdžus. Tās pamatkapitāls ir 396 706 eiro un vienīgais īpašnieks - Dānijā reģistrētā kompānija “Shneider Nordic Baltic A/S”.

2016.gadā SIA “Lexel Fabrika” apgrozījums bija 44,07 miljoni eiro, bet tā strādāja ar zaudējumiem 1,942 miljonu eiro apmērā. Uzņēmums tajā gadā nodarbināja 253 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā samaksāja 749 tūkstošis eiro.