Iecelta jauna “Latvijas kuģniecības padome”

16.03.2018 11:17:00

Ceturtdien, 15.martā iecelta jauna AS “Latvijas kuģniecība” padome, atkārtoti amatos ieceļot piecus līdzšinējos padomes locekļus, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

AS “Latvijas kuģniecība” padome sastāv no astoņiem locekļiem. Amatos pārvēlēti līdzšinējais padomes priekšsēdētājs Vladimir Egger, kā arī padomes locekļi Olga Kurenkova, Varvara Maximova, Nafiseta Negouch un Aleksej Tarasov.

Trīs no līdzšinējiem padomes locekļiem atbrīvoti no amatiem. Darbu padomē neturpinās Christopher James Kernon, Andrea Clare Schlaepfer un Dzmitry Yudzin.

Viņu vietā no jauna AS “Latvijas kugņiecība padomē iecelti Natasa Mikiene, kura turpmāk būs uzņēmuma padomes priekšsēdētāja vietniece, kā arī padomes locekļi Guy Richard Skern un Konstantins Zaščerinskis.

AS “Latvijas kuģniecība” reģistrēta 1991.gadā un tās pamatdarbība ir naftas produktu, ķīmisko vielu un naftas pārvadāšana, izmantojot vidēja un handy izmēra tankkuģu floti. Uzņēmuma vienīgais akcionārs ir Nīderlandē reģistrētā kompānija “Vitol Netherlands B.V.”.

AS “Latvijas kuģniecība” koncerna apgrozījums 2016.gadā bija 90,682 miljoni eiro. Taču koncerns strādāja ar zaudējumiem - tie pēc uzņēmumu ienākuma nodokļa aprēķināšanas 2016.gadā sasniedz 22,412 miljonus eiro.