“TNS LATVIA” peļņa pērn būtiski pieaugusi

15.05.2018 11:02:00

Neskatoties uz apgrozījuma nelielu samazinājumu, tirgus un sabiedriskās domas izpētes uzņēmums SIA "TNS LATVIA" 2017. gadā palielinājis tīro peļņu līdz 290 tūkstošiem eiro, kas bija par 63,9% vairāk nekā gadu iepriekš, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Uzņēmuma neto apgrozījums pērn bija 2,945 miljonu eiro apmērā, kas bija par 2,2% mazāk nekā 2016.gadā.

SIA “TNS LATVIA” nodarbināto skaits 2017.gadā samazinājies līdz vidēji 124 darbiniekiem, savukārt tā kopējie maksājumi Latvijas valsts budžetā pieauguši līdz 1,138 miljoniem eiro.

SIA “TNS LATVIA” gada pārskatā atzīmē, ka uzņēmums pērn saglabāja stabilu pozīciju tirgus, sabiedriskās domas un masu informācijas līdzekļu pētījumu un datu apstrādes jomā, neskatoties uz to, ka apgrozījums nedaudz saruka.

2017.gadā uzņēmums turpinājis nostiprināt gadu iepriekš ieviesto zīmolu “Kantar TNS”, ar kuru tas darbojas publiskajā telpā, kamēr uzņēmuma juridiskais nosaukums “SIA “TNS LATVIA” tiek lietots juridiskajos dokumentos. SIA “TNS LATVIA” eksperti pērn piedalījušies dažādās konferencēs un semināros, veicinot uzņēmuma atpazīstamību.

Šogad SIA “TNS LATVIA” ar sadarbības partneriem plāno veikt vairākus pētījumus Latvijas valsts simtgades pasākumu efektivitātes novērtēšanai.

Uzņēmums arī plāno fokusēties uz jaunu pētniecisko metožu un projektu ieviešanu Latvijas tirgū, lai attīstītu savu piedāvājumu klāstu, kas nodrošinātu SIA “TNS LATVIA” stabilu izaugsmi nākamajos piecos gados.

SIA “TNS LATVIA” 2017.gada finanšu pārskats pieejams “Lursoft”.

Tāpat 2016.gadā SIA “TNS LATVIA” apgrozījums bija 3,011 miljoni eiro un kompānijas peļņa pēc nodokļu nomaksas bija 177 tūktoši eiro.