"Onninen" izveido un ieceļ padomi, maina valdi

06.06.2018 07:07:00

Apkures, santehnikas, gaisa kondicionēšanas un ventilācijas materiālu vairumtirgotājs SIA "Onninen” veicis apjomīgas izmaiņas vadībā, izveidojot un ieceļot padomi, kā arī nomainot uzņēmuma valdi, ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

No amata atbrīvoti visi četri līdzšinējie uzņēmuma valdes locekļi Mia Maria Kaitaharju, Tommi Jarkko Kasurinen, Tuomo Juhani Vaananen un Mikko Pasanen, kurš no 2017.gada sākuma bija SIA "Onninen” valdes priekšsēdētājs.

Divi no atbrīvotajiem valdes locekļiem - Mia Maria Kaitaharju un Tommi Jarkko Kasurinen - iecelti par uzņēmuma padomes locekļiem. SIA “Onninen” padomē par padomes locekli iecelts arī Martti Juhani Forss un Jorma Antero Rauhala, kurš kļuvis par SIA “Onninen” padomes priekšsēdētāju.

Par vairumtirgotāja jauno valdes priekšsēdētāju iecelts Peeter Matt, par valdes locekļiem -  Inese Kalnpure un Uģis Tumpelis.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 5.jūnijā.

SIA “Onninen” dibināts 1994.gadā un ir Somijas kompānijas “ONNINEN OY” meitas uzņēmums Latvijā. SIA “Onninen” pamatkapitāls ir 272 640 eiro. 2016.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 12,071 miljons eiro, taču tas strādāja ar zaudējumiem 117 tūkstošu eiro apmērā. 2017.gada uzņēmuma finanšu rādītāji vēl nav pieejami.