“Baker Tilly Baltics” kļūs par akciju sabiedrību

25.06.2018 06:04:00

Auditorfirmas SIA "Baker Tilly Baltics" dalībnieki nolēmuši pārveidot uzņēmumu par akciju sabiedrību, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Tādējādi pēc reorganizācijas SIA "Baker Tilly Baltics" firma tiks mainīta uz AS “Baker Tilly”.

Uzņēmuma pārveidošanas procesā nemainīsies dalībniekiem piederošo daļu skaits, un līdzšinējie dalībnieki iegūst attiecīgu akciju skaitu pēc reorganizācijas pabeigšanas. Šobrīd SIA “Baker Tilly Baltics” lielākais dalībnieks ar 51% uzņēmuma kapitāldaļu ir Ēriks Bahirs, savukārt 49% kapitāldaļu pieder SIA “Linde  & Associates”.

Reorganizācijas rezultātā visas SIA “Baker Tilly Baltics” tiesības un saistības pāries AS “Baker Tilly”. AS

Paziņojums par SIA “Baker Tilly Baltics” reorganizāciju publicēts oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” 22.jūnijā, un kreditori var pieteikt savus prasījumus viena mēneša laikā no šī datuma.

SIA “Baker Tilly Baltics” dibināta 1999.gadā, un tā sniedz revīzijas, grāmatvedības un nodokļu atbalsta pakalpojumus. 2016.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 914 tūkstoši eiro, bet tā peļņa pēc nodokļiem bija 267 tūkstoši eiro. Tā finanšu rādītāji par 2017.gadu vēl nav pieejami, bet uzņēmuma kopējie maksājumi pagājušajā gadā valsts kopbudžetā pieauga līdz 285 tūkstošiem eiro.