“BDO Latvia” valdē un padomē veiktas izmaiņas

11.07.2018 08:23:00

Nodokļu un grāmatvedības konsultāciju uzņēmuma AS "BDO Latvia" valdē un padomē otrdien, 10.jūlijā, reģistrētas vairākas izmaiņas, tostarp iecelts jauns padomes priekšsēdētājs, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

No AS "BDO Latvia" valdes locekles amata atbrīvota Liena Dumarane, kura šo amatu ieņēma kopš 2016.gada novembra.

Tā kā uzņēmums grozījis statūtus, nosakot, ka valde sastāv nevis no diviem locekļiem kā līdz šim, bet trim valdes locekļiem, tajā iecelti divi jaunu locekļi - Sandra Vilsone un Rolands Žīgurs.

Uzņēmuma valdi tāpat kā līdz šim turpinās vadīt valdes priekšsēdētājs Jānis Zelmenis.

Par AS “BDO Latvia” padomes priekšsēdētāju iecelts Dānijas pilsonis Torben Pedersen. Savukārt  AS "BDO Latvia" padomē līdzšinējā padomes priekšsēdētāja vietniece, kura ir arī uzņēmuma līdzīpašniece, Vita Liberte un padomes loceklis Viesturs Neimanis pārapstiprināti amatos.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 10.jūlijā.

AS “BDO Latvia” ierakstīts reģistrā 2012.gadā, uzņēmuma pamatdarbība ir nodokļu konsultācijas, grāmatvedības ārpakalpojumi un uzņēmējdarbības konsultācijas. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 35 000 eiro, un tas vienādās daļās (pa 50% katram) pieder valdes priekšsēdētājam Jānim Zelmenim un Vitai Libertei.

2017.gadā AS “BDO Latvia” apgrozījums bija 601 tūkstotis eiro, savukārt uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 20 tūkstoši eiro. Tas nodarbināja 18 darbiniekus un tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā bija 205 tūkstoši eiro.