Reģistrētas izmaiņas “Olainfarm” valdē

02.08.2018 06:43:00

Komercreģistrā otrdien, 1.augustā ierakstītas izmaiņas zāļu ražotāja AS “Olainfarm” valdē, saskaņā ar kurām no valdes locekļa amata atcelts Salvis Lapiņš un viņa vietā par uzņēmuma valdes locekli iecelts Lauris Macijevskis, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Laurim Macijevskim ir tiesības pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi.

Tās nav vienīgās izmaiņas, kas reģistrētas. AS “Olainfarm” valdes loceklim Mihailam Raizbergam mainīts pārstāvības tiesību apjoms no tiesībām pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi uz tiesībām pārstāvēt uzņēmumu kopā ar vismaz diviem valdes locekļiem.

AS “Olainfarm” valdē turpina darboties valdes priekšsēdētājs Oļegs Grigorjevs un valdes locekļi Veranika Dubitskaya un Mārtiņš Tambaks; šiem trim valdes locekļiem, tāpat kā jaunieceltajam valdes loceklim Laurim Macijevskim, ir tiesības pārstāvēt zāļu ražotāju atevišķi.

Uzņēmuma valdē darbojas arī Vladimirs Krušinskis un Raimonds Terentjevs, kuriem ir tiesības pārstāvēt uzņēmumu kopā ar vismaz diviem valdes locekļiem.

AS “Olainfarm” dibināta 1991.gadā, un ir viens no lielākajiem vietējiem zāļu ražotājiem Latvijā. Uzņēmuma akcijas tiek kotētas Nasdaq Riga fondu biržā.

AS “Olainfarm” konsolidētais apgrozījums 2017.gadā bija 122,076 miljoni eiro, kas bija par 10,3% vairāk nekā 2016.gadā, savukārt koncerna tīrā peļņa bija 10,789 miljoni eiro, kas bija par 6,8% mazāk nekā gadu iepriekš.