Reģistrēts uzņēmums "Circle K Terminal Latvia"

29.08.2018 07:38:00

Otrdien, 28.augustā, komercreģistrā ierakstīts uzņēmums SIA "Circle K Terminal Latvia", ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Uzņēmuma juridiskā adrese ir Rīga, Laivinieku iela 7, kur atrodas degvielas tirgotāja SIA “Circle K Latvia” naftas produktu terminālis.

SIA "Circle K Terminal Latvia" pamatkapitāls ir 2800 eiro, un tā vienīgais īpašnieks ir Norvēģijā reģistrētā kompānija “Circle K Terminal Group”.

Par jaundibinātā uzņēmuma vienīgo valdes locekli iecelts Zviedrijas pilsonis Lars Hakan Roland Nilsson, kuram šis ir vienīgais amats, ko viņš ieņem Latvijā reģistrētā uzņēmumā.

Zīmols “Circle K” pieder vienam no pasaules lielākajiem ērtas iepirkšanās un mazumtirdzniecības uzņēmumiem “Alimentation Couche-Tard”, kas 2012.gadā pārņēma mazumtirdzniecības uzņēmumu “Statoil Fuel & Retail”. “Alimentation Couche-Tard” dibinātājs Alain Bouchard norādīts kā SIA "Circle K Terminal Latvia" patiesā labuma guvējs.

SIA “Circle K Latvia” apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2016.gada 1.maija līdz 2017.gada 30.aprīlim, sasniedza 368,163 miljonus eiro, uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 21,009 miljoni eiro.