SIA „All Media Latvia” valdi vakar atstājusi Agita Ferstere

29.11.2018 10:01:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo par izmaiņām SIA „All Media Latvia” valdē. Kopš vakardienas medija valdi atstājusi Agita Ferstere, un viņas vietā par uzņēmuma valdes locekli iecelts Antint Wolff Christian Alejandro. Lursoft dati liecina, ka kopš vakardienas Agita Ferstere atstājusi arī SIA „Star FM” un AS „Latvijas Neatkarīgā Televīzija” valdes locekļu amatus, viņas vietā arī šajos uzņēmumos par valdes locekli iecelts Antint Wolff Christian Alejandro.

Jāpiebilst, ka gan SIA „All Media Latvia”, gan SIA „Star FM” un AS „Latvijas Neatkarīgā Televīzija” valdēs amatā vakar arī pārapstiprināta līdzšinējā valdes locekle Baiba Zūzena.

SIA „All Media Latvia” savulaik reģistrēta kā SIA Informācijas Analītiskais Dienests „Pasaules ziņu aģentūra”, pēc tam pārsaukta par SIA „31.kanāls”, bet kopš 1998.gada septembra līdz pat aizvadītā gada oktobrim bija zināma kā SIA „TV 3 LATVIA”. Kopš 2017.gada 25.maija uzņēmums reģistrēts kā nacionālajai drošībai nozīmīga komercsabiedrība.

Pērn SIA „All Media Latvia” apgrozīja 18,47 milj.EUR un nopelnīja 1,39 milj.EUR. Uzņēmums ar darba vietām 2017.gadā nodrošināja 122 darbiniekus un VID administrētajos nodokļos samaksāja 6,10 milj.EUR. Uzņēmuma vienīgais kapitāldaļu turētājs ir UAB „Bite Lietuva”.