“Latvijas Aptiekas” valdē ieceltas jaunas valdes locekles

07.12.2018 06:17:00

Zāļu ražotājam AS “Olainfarm” piederošā aptieku tīkla SIA “Latvijas Aptieka” valdē ceturtdien, 6.decembrī reģistrētas vairākas izmaiņas, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Uzņēmuma valdes locekles amatu atstājusi Sanita Trautmane, kura SIA “Latvijas Aptieka” valdē darbojās kopš 2011.gada.

Uzņēmumā par valdes loceklēm no jauna ieceltas Žanete Eihmane, Sintija Zaņģe un Alla Čudovska. Žanetei Eihmanei ir tiesības pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi, savukārt Sintijai Zaņģei un Allai Čudovskai ir tiesības pārstāvēt uzņēmumu kopā ar vismaz diviem valdes locekļiem.

Reģistrētas arī citas izmaiņas. Esošajai valdes loceklei Olgai Ivanovai mainīts pārstāvības tiesību apjoms - viņa turpmāk varēs pārstāvēt uzņēmumu kopā ar vismaz diviem valdes locekļiem, nevis vienu kā bija noteikts līdz šim.

SIA “Latvijas Aptieka” valdē, tāpat kā līdz šim, turpina darboties valdes priekšsēdētājs Oļegs Grigorjevs un valdes loceklis Ilmārs Pajuste; abiem ir tiesības pārstāvēt aptieku tīklu atsevišķi.

SIA "Latvijas Aptieka" reģistrēta 1992.gadā un uzņēmuma pamatkapitāls ir 15 650 eiro.

2017.gadā SIA "Latvijas Aptieka" neto apgrozījums bija 20,761 miljons eiro un uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 780 tūkstoši eiro. Aptieku tīkls nodarbināja 251 darbinieku. Tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā veidoja 1,383 miljonus eiro.