Irina Jackiva kļuvusi par "Transporta un sakaru institūta" valdes priekšsēdētāju

28.12.2018 06:17:00

Par AS "Transporta un sakaru institūts" valdes priekšsēdētāju iecelta līdzšinējā uzņēmuma valdes locekle, zinātņu un attīstības prorektore Irina Jackiva, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Irina Jackiva uzņēmuma valdē darbojās kopš šī gada oktobra. “Lursoft” izziņa liecina, ka bez amata AS “Transporta un sakaru institūts” viņa ir amatpersona arī divās biedrībās - Imitācijas un modelēšanas biedrībā un Latvijas Operāciju pētījumu sabiedrībā.

Augstskolas valdē arī iecelti divi jauni valdes locekļi - Juris Kanels, kurš ir augstskolas rektora vietas izpildītājs un no 2015. līdz 2017.gadam bija AS “Transporta un sakaru institūts” padomes loceklis, un Laila Odiņa.

Izmaiņas augstskolas valdē ierakstītas komercreģistrā 27.decembrī.

AS “Transporta un sakaru institūts” reģistrēts 1999.gadā, un tā ir augstskola, kurā var iegūt augstāko izglītību tādās sfērās kā transports un loģistika, datorzinātnes, elektronika un telekomunikācijas, ekonomika un menedžments, aviācijas transports. Institūta vienīgais akcionārs ir Nīderlandē reģistrētā kompānija “S7 Finance B.V.” un tās patiesā labuma guvēja ir Krievijas pilsone Nataliya Fileva.

2017.gadā AS “Transporta un sakaru institūts” neto apgrozījums bija 3,268 miljoni eiro un tā peļņa pēc nodokļiem bija 37 tūkstoši eiro. Institūts vidēji nodarbināja 135 darbiniekus, tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā veidoja 1,021 miljonu eiro.