“B.L.B. Baltijas Termināls” valdes loceklis Sidorovs iecelts par valdes priekšsēdētāju

25.03.2019 09:00:00

Stividorkompānijas AS “B.L.B. Baltijas Termināls” vienīgais valdes loceklis Igors Sidorovs kļuvis par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju, un attiecīgas izmaiņas 22.martā ierakstītas komercreģistrā, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Igors Sidorovs AS “B.L.B. Baltijas Termināls” valdē darbojas kopš 1997.gada, lielākoties viņš bijis valdes priekšsēdētājs, taču kādu brīdi viņš bijis arī valdes loceklis, cita starpā - kopš 2017.gada augusta.

Līdz ar izmaiņām uzņēmuma valdē, komercreģistrā arī ierakstīti AS “B.L.B. Baltijas Termināls” patiesie labuma guvēji, kuri ir Igaunijas valtspiederīgais Aleksei Tšulets un Maltas valstpiederīgais Sergey Arnoldovich Pasters.

AS “B.L.B. Baltijas Termināls” reģistrēts 1994.gadā, un uzņēmums nodarbojas ar naftas un ķīmijas produktu pārkraušanu un glabāšanu. Uzņēmums pamatā apkalpo tranzīta kravas no NVS valstīm.

2017.gadā  AS “B.L.B. Baltijas Termināls” stradāja ar apgrozījumu 10,688 miljonu eiro apmērā un uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 797 tūkstoši eiro. Tas nodarbināja vidēji 168 darbiniekus.