Par “Antalis” valdes priekšsēdētāju iecelts Gints Veckalns

28.03.2019 06:30:00

Par uzņēmuma AS “Antalis”, kas nodarbojas ar papīra, iepakojuma risinājumu un vizuālās komunikācijas produktu izplatīšanu, valdes priekšsēdētāju trešdien, 27.martā, iecelts Gints Veckalns, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Gints Veckalns jau iepriekš bijis AS “Antalis” valdes priekšsēdētājs - laika posmā no 2002. līdz 2011.gadam, savukārt no 2011.gada līdz pat šī gada 27.martam viņš bija uzņēmuma padomes loceklis.

Uzņēmuma valdē bez izmaiņām turpina darboties valdes locekļi Vadims Koroļovs, Normunds Mass un Viktors Turlais.

Jauns valdes priekšsēdētājs uzņēmumam bija jāieceļ, jo februāra sākumā šo amatu atstāja ilggadējais uzņēmuma vadītājs Ģirts Valpēteris.

Līdz ar Ginta Veckalna apstiprināšanu par valdes priekšsēdētāju, uzņēmuma padome turpinās darboties trīs locekļu sastāvā, nevis četru kā tā darbojās līdz šim. AS “Antalis” padomes priekšsēdētājs ir Jukka Antero Silventola, padomes priekšsēdētāja vietnieks ir Aivo Vellamae un padomes loceklis ir Egidijus Ramanauskas.

AS “Antalis” dibināts 1993.gadā, un uzņēmums nodarbojas ar biroja un poligrāfijas papīru, vizuālās komunikācijas materiālu, kā arī iepakojumu materiālu un iekārtu tirdzneicību. 2017.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 27,822 miljoni eiro, un tā peļņa pēc nodokļiem bija 2,276 miljoni eiro. Uzņēmums nodarbināja vidēji 72 darbiniekus un tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā bija 3,7 miljoni eiro.